NRK Meny
Normal

Målfest for Lillestrøm

Det tok bare 15 minutter før Lillestrøm scoret det første målet mot Sarpsborg 08 på Åråsen. Og tre mål til skulle det bli.

Her scores det første målet

MÅL: Her ble det 1-0 ved Imoh Fred Friday.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sarpsborg 08 har ikke vunnet på sine elleve siste bortekamper i Tippeligaen. I dag møter de Lillestrøm på Åråsen stadium.

Ifølge altomfotball.no har lagene møttes åtte ganger i Tippeligaen. Lillestrøm har fem seirer, to kamper har endt uavgjort, mens Sarpsborg har én seier, 3-2 hjemme i november 2014.

Sarpsborg 08 har med andre ord aldri vunnet på Åråsen i serien.

Like mange poeng

Lillestrøm har heller ikke tapt sine seks siste hjemmekamper i Tippeligaen, siden 0-5 mot Rosenborg 9. august i fjor. Det er lagets beste hjemmerekke siden sju strake kamper uten tap i 2014-sesongen.

Sarpsborg 08 står nå med to poeng etter tre seriekamper og ligger foreløpig på en 13. plass foran Lillestrøm med like mange poeng. Det betyr at det ligger an til en spennende kamp mellom de to lagene.

Skal være offensive

Spillerne på Sarpsborg 08 satser på at sesongens første mål kommer i nettopp denne kampen, slik at de kan ta med seg tre poeng hjem.

– Lillestrøm er et godt lag, så vi må opp på vårt beste for å vinne, men vi skal gå offensivt ut og gjøre det vi kan for å ta med oss tre poeng tilbake, sa keeperen Arild Østbø til klubbens hjemmeside etter fredagens treningsøkt på Sarpsborg stadion.

Dette er laget som stiller mot Lillestrøm:

Målvakt: Arild Østbø.

Forsvar: Kjetil Berge, Sigurd Rosted, Jacob Glesnes og Kristinn Jonsson.

Midtbane: Kristoffer Tokstad, Matti Lund Nielsen, Tor Øyvind Hovda og Joachim Thomassen.

Angrep: Pål Alexander Kirkevold og Patrick Mortensen.

Reserver: Anders Kristiansen, Henri Toivomäki, Onyekachi Hope Ukwuadu, Steffen Ernemann, Anders Østli, Jon-Helge Tveita og Alexander Groven.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Trist for demokratiet

    Stortingsrepresentant Ulf Leirstein i Frp mener at Sylvi Listhaug er utsatt for en heksejakt som mangler historisk sidestykke. Han tror likevel at Listhaug ved å trekke seg vil styrke regjeringssamarbeidet. Hun påtar seg mer ansvar enn det hun har, mener Leirstein.

    Ulf Leirstein
    Foto: Stian Pedersen / NRK
  • Bil i brann

    Rakkestad brannvesen melder at de er på vei til en brann i en bil på Haldenveien i Degernes.