NRK Meny
Normal

«Maradona» tror på ny cuptriumf

FFKs Mads "Maradona" Hansen tror på avansement, men mener de ikke kan ta lett på kveldens motstander Lørenskog.

Mads Hansen

- Vi må fortsette å utrette hva som vi er gode på og også løpe mye, sier Mads Hansen.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Onsdag kveld er det klart for avspark i tredje runde av cupen, og det hersker optimisme i FFK-stallen. Fredrikstadlaget tapte forrige serierunde, men har med seg en 3-0 seier borte mot Nesodden fra forrige cuprunde.

- Formen blir bedre og bedre

FFKs Mads Hansen har tro på at FFK kan sikre avansement i cupen, borte mot Lørenskog onsdag kveld.

- Vi må fortsette å utrette hva som vi er gode på og også løpe mye. Det blir ikke noe annerledes spill enn i Tippeligaen. Selv har jeg fått vind i seilene. Formen har blitt bedre og bedre, og jeg tror på seier mot Lørenskog, sier høyrevingen til fredrikstadfk.no.

Ser fram til å møte Lørenskog

Også stjernespiss Tarik Elyounoussi gleder seg til kveldens cupkamp, ettersom den niende runden av Eliteserien, som skulle vært spilt forrige helg, ble avblåst på grunn av streik.

- Hva de kom til enighet om har jeg ikke peiling på, men det er godt at vi kan spille fotball igjen. Det er tross alt et viktigste, sier Elyounoussi til Fredriksstad Blad.

Håper å kunne detonere en cupbombe

Lørenskog topper sin 2. divisjonsgruppe og har ennå ikke tapt i årets sesong etter seks spilte kamper. Likevel synes Lørenskogs Ardian Gashi at de har spilt best i cupen.

- Det er i cupen vi har spilt best og spesielt i bortekampen mot Nybergsund som vi vant 5-3, sier han til f-b.no.
Gashi, har også, som sikkert mange husker, en navnebror som spilte i nettopp FFK.

- Kan bli en joker

Tommy Berntsen, sportslig leder i Lørenskog mener at Gashi kan bli en joker mot et FFK lag som i skrivende stund innehar sjetteplassen i Tippeligaen.

- En spiller som på sitt beste er veldig god. Han er bedre offensivt enn defensivt, så vi får håpe han har dagen mot FFK, sier han til Fredrikstad Blad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange snur på E6

    Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.

  • Navn på syvåring frigitt

    Det var den syv år gamle Abdirahman Abdiriza Abdullahi som ble funnet død i folkeparken i Askim natt til onsdag. Politiet friga navnet på syvåringen i ettermiddag i samråd med familien.