NRK Meny
Normal

Må punge ut 3 millioner for Piiroja

Flere andre klubber er interessert i FFKs stopperkjempe, men prisen er høy.

FFK's Raio Piiroja

Raio Piiroja sier sjansen er stor for at han forlater FFK.

Foto: Linn Cathrin Olsen / Scanpix

Det er Fredriksstad Blad som skriver at Raio Piiroja og FFK har blitt enige om hovedbetingelsen for at midtstopperen skal kunne gå til en annen klubb.

Minimum 3 millioner kroner må da på bordet.

- Håper Piiroja fortsetter i FFK

FB har spurt Haakon Sæter, som er en av de sentrale aktørene bak selskapet som eier Piiroja, Fredrikstad Spillerinvest, om han kan bekrefte summen.

Svaret var som følger:

- Den er ikke akkurat feil, men det er viktig å understreke at vi i Spillerinvest håper for alt i denne verden at Piiroja fortsetter i klubben. Han er lagets viktigste spiller, men samtidig ønsket vi ikke å legge noen hindringer i veien for ham. Tross alt har han gjennom en årrekke vært en fantastisk ambassadør for FFK og byen vår, sa Sæter.

Piiroja selv bekrefter overfor avisen at flere klubber ønsker ham, og han sier at sjansene for at han forlater FFK er store.

Les også:

Rydder etter nedrykk

Kjetil Rekdal vurderer Piiroja

- Det var litt tjafs og uro

- Fyll og slåssing ødela FFK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.