NRK Meny
Normal

Må kjempe om tredjeplassen

(Skeid-Moss 1-3) Moss tok tre nye poeng, men har fint lite å spille for når det gjenstår to kamper.

Arne Erlandsen

Arne Erlandsen og Moss kan best bli nummer tre i årets andredivisjon.

Foto: Espen Torgersen / NRK

For i dag ble det meste avgjort i andredivisjons avdeling 4. Med lørdagens 5-0-seier mot Drøbak/Frogn sikret Follo opprykket til 1. divisjon.

Til tross for at det gjenstår to serierunder, kan Akershus-laget allerede forberede seg på 1. divisjonsspill i 2015. Kjelsås ligger nærmest i avdeling fire, men Oslo-laget har hele ni poeng opp til Follo.

Moss ligger på tredjeplass og har sju poeng opp til Kjelsås.

LES OGSÅ:

Scoret 30 mål

Mot Drøbak/Frogn sikret Follo seieren gjennom tre mål av Fitim Azemi, ett av Alexander Ruud Tveter og ett av Christian Bwamy.

Med de tre scoringene har Azemi scoret 30 mål i løpet av sesongen og er 14 mål foran nestemann (Jorge Rodríguez, Moss) på toppscorerlisten.

Rodriguez kom ikke på scoringslisten da mossingene i dag vant 3–1 over Skeid. Det gjorde derimot Emmanuel Amarh, Thomas Klaussen (på straffe) og Marcos Gondra Krug.

Kvik Halden spiller i samme avdeling og ligger på en 9. plass. De spiller i morgen mot Finnsnes.

Nedrykksstriden er allerede avgjort og det er Drøbak/Frogn, Mo og Medkila som tar turen ned til tredjedivisjon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skjeggkre ga prisavslag

    Et par får 408 000 kroner i prisavslag fordi det var skjeggkre i en bolig de kjøpte på Kråkerøy i Fredrikstad for 6,8 millioner kroner. I dommen fra Fredrikstad tingrett går det fram at skjeggkre gjør minimale materielle skader, men vil være sjenerende og ubehagelig for beboerne.

    Skjeggkre i limfelle
    Foto: Sindre Reinholt
  • Maks 5 knop i Sarpsborg

    Sarpsborg kommune har innført en forskrift som begrenser farten nær holmer, skjær og land. På en avstand fra 150 meter er maksimalt tillatt hastighet 5 knop.