NRK Meny

Må hjelpe mange langs populær kyst

Redningsselskapets Sjøredningskorps (RSRK) har så langt hatt 506 hjelpeoppdrag langs Østfoldkysten i år. Det er over dobbelt så mange som i Vestfold, opplyser RSRK Østfold til Moss Dagblad. Leder Stian Moseby-Kire i RSRK Moss sier det er populært med større båter og lengre turer langs Østfoldkysten. – Det er hovedveien til skjærgårdsparadiset Hvaler og Bohuslän.

RS 163
Foto: Redningsselskapet

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.