NRK Meny
Normal

Lundström ny trener i Comet

Lars Erik Lundström er ansatt som ny hovedtrener i ishockeyklubben Comet for neste sesong.

Comet

IK Comet har sikret seg en ny trener før sesongen starter i september. Lars Erik Lundström er ansatt og startet den 1. august.

Foto: Borgen, Ørn E. / SCANPIX

Lundström har trenererfaring fra Färjestad og HV71, samt klubber i Sveits, Østerrike og Italia. Han har også trent det svenske U18-landslaget.

- Vi er sikre på at han med sin kompetanse og erfaring vil kunne ta oss enda et steg videre, sier leder av sportskomiteen, Ulf Ellingsen, til Comets hjemmeside.

Svensken starter i jobben 1. august.

 Sparket Näslund

Styret i Comet sparket trener Jens Näslund i begynnelsen av juni. Han fratrådte som hovedtrener med umiddelbar virkning. Näslund ledet klubben til sin beste plassering noensinne i Eliteserien i 2006/2007.

Samtidig med oppsigelsen av Näslund sa daglig leder Peter Östman og Hilde Kristiansen, salgs- og markedssjef  opp sine stillinger. 

Styret vil vurdere om Östman og Kristiansen skal være i Comet ut kontraktstiden. De tre stillingene har vært lyst ledig på klubbens hjemmesider.

Oppsigelsen av Näslund har ført til en bitter strid innad i Comet. Supporterklubben har truet med å bryte samarbeidet med styret, og har vurdert å holde tilbake midler og legge ned supporterklubben.

Flere har meldt seg ut av klubben i protest mot styret.

NTB/NRK

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: