NRK Meny
Normal

Lukter på direkte opprykk

Med seier over Bodø/Glimt klatrer Sarpsborg 08 til opprykksplass.

Sarpsborg 08 - Kjetil Berge

Kjetil Berge og Sarpsborg 08 møter Bodø/Glimt på Sarpsborg stadion. Blir det hjemmeseier klatrer de blå-hvite opp til andreplass på tabellen.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Sarpingene som i fjor spilte kvalifisering til eliteserien er i øyeblikket Østfolds beste fotballag. Med full klaff mot bortesvake nordlendinger kan laget befeste sin posisjon i fylket.

– Seier i dag betyr at vi ligger godt an til å nå målsettingen vår. Før sesongen sa vi at vi går for å ende på tredje- til femteplass, sier en nøktern sarpe-trener, Roar Johansen.

LES OGSÅ:

Alle spillerne er klare til kamp

Ifølge Fotballklubbens nettsider er skadesituasjonen er god og kun Martin Mathisen og Stian Andersrød mangler. På Bodø/Glimt derimot mangler Christian Berg, mens Pavel Londak, Håvard Sakariassen og Stefan Johansen er usikre.

– Jeg tror og håper vi er klare for kamp. Vi har hatt en god treningsuke, så vi får satse på at det er godt nok til å slå Bodø/Glimt.

Kampen kan du se direkte i NRKs nett-TV fra klokken 18.55

Serielederen gjester Fredrikstad

Fredrikstad, som ble sendt ned en divisjon i fjor, møter i dag Sogndal som topper tabellen. Sogndal kommer fra en sterk 5-2-seier over Bryne og det blir en tøff nøtt for trener Tom Freddy Aune og hans disipler.

– Vi har gjort det vi skal i forkant av kampen. Det betyr at vi har trent på de taktiske variantene som vi skal gjennomføre i kveld, sier Aune til NRK.no.

LES OGSÅ:

Kampen kan du se direkte i NRKs nett-TV fra klokken 18.55

– Vi bør vinne kampen i kveld. Sogndal er et sterkt lag som er på toppen av tabellen og er i flyt. Men vi kan slå dem, sier Agim Shabani til klubbens nettsider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter storinnrykk til Moss- FFK

    Det er solgt nærmere firetusen billetter til ettermiddagens lokaloppgjør mellom Moss og Fredrikstad. De to østfoldrivalene møtes til seriekamp i 2. divisjon på Melløs klokken 16 i dag.

    Melløs Stadion
    Foto: Espen Torgersen
  • Mistenkt for fyllekjøring

    En mann i 20 årene ble stanset av UP på Rolvsøy i Fredrikstad lørdag formiddag. Han er mistenkt for å ha vært alkoholpåvirket da han kjørte bil.