NRK Meny
Normal

Liverpools nest beste til Halden

Tirsdag 21. august kommer de nest beste rødtrøyene fra Anfield til Halden for å spille mot Kvik Halden.

Liverpool

Det er ikke Steven Gerrard eller John Arne Riise som kommer til Halden tirsdag 21. august på vegne av Liverpool, men 'fremtidens menn'. Liverpools reservelag spiller mot Kvik Halden på Halden stadion.

Foto: PAUL ELLIS / AFP

Det er Geir Andersen i Team Halden og Mikael Linder, Liverpools matchagent, som har fått Liverpool-reservene til å komme til Halden.

Tidligere i år gjestet Claus Lundekvam og Southampton Halden stadion, og tirsdag 21. august kommer rødtrøyene fra Anfield til festningsbyen.

 

Liverpools nye storstue

Mange unge talenter spiller på Liverpools reservelag, og vil kanskje komme til å vise seg frem i klubbens nye storstue (bildet) med tiden.

Foto: LIVERPOOL FC / AFP

Fremtidens menn

Liverpools reservelag ledes av Gary Ablett, som selv spilte førstelagsfotball for Liverpool i årene 1986-1992.

Reservelaget til Liverpool består av mange unge talenter, og ifølge liverpool.no kommer det rundt tyve unge spillere til Norge, skriver Halden Dagblad.

Torbjørn Flatin, som er redaktør i Liverpools supporterblad The Kopite, sier han regner med godt besøk på Halden stadion denne tirsdagskvelden.

- At det kommer Liverpool-supportere til Halden fra rundt om ellers i landet er helt sikkert, sier Torbjørn Flatin til Halden Dagblad.

Han legger til at flere norske Liverpool-fans har vært i kontakt med supporterklubben, med spørsmål om når kampen i Halden går av stabelen.

- I og med at det er reservelaget til Liverpool som kommer hit, vil det være en del spillere som er relativt ukjente for den jevne supporter. Men samtidig bør det være en del spennende navn for fremtiden her, sier Flatin.

Fra Halden reiser Liverpool-reservene videre til Karlstad i Sverige.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østli blir værende i Sarpsborg 08

    Midtstopperen Anders Østli har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. 34-åringen blir dermed i klubben ut neste sesong.

    Anders Østli
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • To ferger ute av drift på fjorden

    Det er timelange køer både i Moss og Horten nå, fordi både «Bastø V» og «Bastø VI» er tatt ut av trafikk på grunn av sterk vind i Oslofjorden. Det opplyser Bastø Fosen, som ber reisende beregne ekstra ventetid.