NRK Meny
Normal

Lillestrøm slo Sarpsborg

(Sarpsborg-Lillestrøm 2-4) Målmaskinen Lillestrøm klarte det ingen andre har klart denne sesongen - å slå Sarpsborg i Sarpsborg..

De blåhvite har vært suverene på eget gress i år. Men det var før Henning Bergs mannskap gjestet Sarpsborg.

Etter en kamp med mange mål, mange sjanser og et par omdiskuterte hendelser, var det Lillestrøm som trakk det lengste strået.

– Det føltes litt urettferdig. Lillestrøm var ikke bedre enn oss, men de var mer effektive. Og da vinner dem, sa Sarpsborg-trener Roar Johansen til TV2 etter kampen.

LES OGSÅ:

Kampen snudde - to ganger

Lillestrøm startet kampen best og allerede etter fem minutter satt den første ballen i nettet. Scoringen var signert Nosa Igibeor.

Så var det Björn Bergmann Sigurðarsons tur - og 0-2.

I andre omgang kom Sarpsborg sterkt tilbake, Joachim Jørgensen reduserte, før Morten Giævers utlignet på straffe - og Sarpsborg hadde snudd kampen.

Men noen poengdeling var ikke Lillestrøms Anthony Ujah interessert i. Spissen ble felt av keeper Joacim Heier og dommer dømte straffe - en straffe Ujah Selv satt i mål.

Björn Bergmann Sigurðarson scoret kampens siste mål, og Lillestrøm vant 4-2.

Snytt for straffe?

Men det var også flere omdiskuterte hendelser i kampen. Den første kom etter ni minutter, da Lillestrøm-keeper Stefan Logi Magnusson felte Martin Wiig inne i 16-meteren. Ikke straffe sa dommer - klar straffe signalisterte Wiig ute på banen.

– Fra der jeg satt, så ser det ut som straffe. Men dommeren sto på en annen plass og dømte ikke straffe, så da er det vel ikke straffe, konkluderte Roar Johansen med overfor TV2.

Det at Lillestrøm fikk straffe på en nesten lik situasjon senere i kampen så ikke ut til å plage Sarpsborgtreneren nevneverdig.

Martin Wiig

Martin Wiig gikk i bakken etter duelle med Lillestrøms keeper. Men straffe fikk han ikke.

Foto: Vidar Tangerud / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 23.04: Se Østfold-nyhetene

    Renee Nilsen gir deg siste nytt fra distriktet.
  • Frykter millionsprekk på skole

    Varaordfører Alf Ulven i Aremark er kritisk til at rehabiliteringen av en skole kan komme til å koste seks millioner kroner mer enn budsjettert. Overfor HA er han kritisk til at utbetalingene skal ha skjedd uten at sprekken er behandlet politisk.