NRK Meny
Normal

Leter etter ungdommer etter slåsskamp

Politiet har sikret spor, men ikke fått tak i to ungdommer som stakk av etter en slåsskamp på NTP-kaia ved Trosvikstranda lørdag ettermiddag.

Offeret er en mann i 30-årene fra Fredrikstad. Han ble sendt til sykehus etter å ha blitt slått, trolig med en flaske og en kjepp. Han er nå utskrevet, opplyser operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt.

Ville ikke snakke

– Mannen ønsket ikke å forklare seg for politiet, så vi har ingen ny info om saken fra avhør, fortsetter Schie.

Slåssingen skjedde på NTP-kaia ved Trosvik, et sted der det som kalles «drikkelag» av politiet tidvis samler seg, spesielt når det er fint vær.

De to som stakk av etter slåssingen er beskrevet som ungdommer av somalisk opphav. Politiet har ikke fått tips eller informasjon om de to, men har sikret seg gjenstander og andre spor knyttet til hendelsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bil snurret på E6 ved Rygge

    En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.