NRK Meny
Normal

Leter etter ungdommer etter slåsskamp

Politiet har sikret spor, men ikke fått tak i to ungdommer som stakk av etter en slåsskamp på NTP-kaia ved Trosvikstranda lørdag ettermiddag.

Offeret er en mann i 30-årene fra Fredrikstad. Han ble sendt til sykehus etter å ha blitt slått, trolig med en flaske og en kjepp. Han er nå utskrevet, opplyser operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt.

Ville ikke snakke

– Mannen ønsket ikke å forklare seg for politiet, så vi har ingen ny info om saken fra avhør, fortsetter Schie.

Slåssingen skjedde på NTP-kaia ved Trosvik, et sted der det som kalles «drikkelag» av politiet tidvis samler seg, spesielt når det er fint vær.

De to som stakk av etter slåssingen er beskrevet som ungdommer av somalisk opphav. Politiet har ikke fått tips eller informasjon om de to, men har sikret seg gjenstander og andre spor knyttet til hendelsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To trafikkulykker ved Solbergtårnet

    Politiet melder om to trafikkulykker ved Solbergtårnet i Skjeberg. En moped og en bil har kollidert. Mopedisten ble lettere skadet. Det var også et sammenstøt mellom to biler bare 100 m unna. Her var det ingen personskade.

  • Kan måtte flytte legevakta

    Begynner folk fra Strømstad å bruke legevakta i Halden som sin lokale legevakt, kan det i verste fall medføre at den må flyttes. Det sier kommunelege i Halden Halvard Bø. En lederartikkel i Strømstads Tidning oppfordrer folk å bruke legevakta i Halden. Blir det for stor pågang må Halden samarbeide med en større kommune i Østfold og kanskje flytte legevakta, sier Bø.