NRK Meny

Leter etter kinesisk nakenhund

Ettersøksgruppa for hunder, Nitrogruppa, har i tre dager lett etter en 11 år gammel kinesisk nakehund. Hunden forsvant fra området Ambjørnrød i Fredrikstad, og Nina Holte i Nitrogruppa ber folk i området Veum/Ambjørnsrød/Oredalen om å sjekke hager og under verandaen. Hunden er sky, så de ber folk om ta kontakt på 93 61 40 35 ved observasjon. (Hunden er mer kortklippet nå enn på bildet.)

Petra savnet i Fredrikstad
Foto: Privat

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.