NRK Meny

Leier inn «ryddegutt»

Moss kommune bruker 1,4 millioner kroner på å få økonomien i helse og sosial på stell. Det er 900 000 kroner mer enn det ville kostet kommunen dersom kommunalsjefsstillingen var besatt, skriver Moss Avis. Etter at Lasse Henriksen fratrådte kommunalsjefstillingen har kommunen inngått en kontrakt med konsulentfirmaet Agenda Kaupang AS, som også skal utføre kommunalsjef-jobben innen helse og sosialområdet i de kommende seks måneder. En god og nødvendig løsning sier rådmann Bente Hedum til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bekymret for sykepleiermangel

    Leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik, er alvorlig bekymret for hvilke konsekvenser sykepleiermangelen i fylkets pleie- og omsorgstjeneste har for pasienter, pårørende og ansatte. Det skriver Brasetvik i en kronikk. Onsdag kunne NRK fortelle om mangel på sykepleiere i hele landet i sommer. Sykepleiermangelen kan løses med handling fra både lokale arbeidsgivere og myndighetene, sier Brasetvik.

  • Skal fjerne TT-kort

    Ventelistene for å få tilskudd til drosje for funksjonshemmede, såkalte TT-kort, skal fjernes. I dag står knapt 400 personer, som innfrir kravene til å få støtte, på venteliste. Fylkestinget har nå vedtatt å sette av 1,5 millioner kroner fra og med neste år for å løse dette. Det forteller nestleder i samferdselskomiteen, Cecilie Agnalt.