NRK Meny

Legger frem Rygge-status

I dagens fylkesutvalg vil Knut R Johannessen, daglig leder i Rygge Airport, gi politikerne en oppdatering på hvordan arbeidet med å få i gang driften på Moss Lufthavn Rygge går. Tidligere denne uka måtte Johannessen meddele at reåpning tidligst finner sted i 2018. Videre fremdrift av planene vil også bli lagt frem i dag.

Knut R. Johannessen
Foto: Lotte Olsen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Spydeberg på rådmannsjakt igjen

    Rådmann Gry Sjødin Neander i Spydeberg har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander har vært rådmann i Spydeberg siden september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020. – Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Krever utredning om Tim Daniel

    Sakkyndige må finne ut hvorfor seksten måneder gamle Tim Daniel døde. Det krever foreldrene. Gutten var avhengig av helsehjelp døgnet rundt, men mistet livet mens han bodde i en kommunal barnebolig i Sarpsborg. Fylkesmannen mener Sarpsborg kommune har brutt kravet om forsvarlige tjenester, men at kommunen ikke kan klandres for selve dødsfallet.

    Tim Daniel Harlem
    Foto: Privat