NRK Meny
Normal

Ledet, men tapte

Moss tok ledelsen tidlig, men Sogndal snudde kampen og vant 2-1.

Moss scoret kampens første mål etter fem minutter, og det var en fin scoring av Christer Jensen.

Han førte ballen i stor fart mot hjemmelagets målområde, fintet vekk en forsvarer og plasserte ballen til høyre for Sogndals keeper.

Kraftig press fra Sogndal

Deretter satte hjemmelaget inn et stormløp for å utligne og la et kraftig press på Moss. En rekke målsjanser ble produsert, men Moss klarte å holde unna ut første omgang.

Men tre minutter etter pause utlignet Sogndal ved Henrik Furebotn, og da var løpet kjørt for Moss.

Sogndal fortsatte å dominere kampen, og i det 66. minutt scoret Daniel Marcin Lubieniecki seiersmålet for hjemmelaget etter mye klabb og babb i målfeltet til Moss.

Kampen endte 2-1 til Sogndal.

Selv om det var surt for Moss å tape en kamp laget ledet i nesten en hel omgang, var det en fortjent seier til Sogndal.

Moss har nå syv poeng etter syv spilte kamper. Alta og Skeid har samme antall poeng, mens Stavanger og Bryne ligger i bunnen med seks poeng hver. Kongsvinger leder med 18 poeng.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Promillekjørte med barn i bilen

    En kvinne i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand med tre mindre barn i bilen i Sarpsborg søndag kveld. Kvinnen tilsto å ha tatt sterke medisiner. Førerkortet er beslaglagt og barnevernet er orientert, melder politiet.

    Laster Twitter-innhold
  • Oppfordrer til Donald-klikk

    Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

    Laster Twitter-innhold