NRK Meny

Ledelsen i Trøgstad ble gransket

Tidligere rådmann og andre byråkrater i kommuneledelsen i Trøgstad er blitt gransket etter påstand om korrupsjon. Indre Østfold Kommunerevisjon fikk tips om dette i forbindelse med utbyggingen av omsorgsleiligheter. Kommunerevisjonen har ikke funnet noe som tyder på korrupsjon, sa de i kontrollutvalget i går.

Trøgstad kommune
Foto: Camilla Brække / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.