NRK Meny
Normal

Las Palmas i sikte

Norwegian øker tilbudet på Moss lufthavn Rygge med en ukentlig avgang til Kanari-øyene.

Norwegian-fly
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

I forrige uke ble det klart at Norwegian sliter med røde tall i regnskapene, men det ser ikke ut til å legge noen demper på Rygge-satsningen.

Flyselskapet lanserte nyheten om den nye ruten tirsdag.

- Vi gleder oss til å komme på vingene med en ny rute fra Rygge til Gran Canaria, og ikke minst å få lagt de mest populære vinterrutene i salg, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, i en pressemelding.

Ukentlig avgang

Rygge - Las Palmas skal gå en gang i uken, og vil være å finne i Norwegians vinterprogram. Flyet skal gå hver tirsdag og det skal være en maskin med 189 seter som skal fraktede reisende.

- Gran Canaria er en flott destinasjon om man vil ha litt varme gjennom den norske vinteren, og vi har hatt stor etterspørsel i markedet etter nettopp denne destinasjonen fra Rygg, sier Skjeldam.

Dermed har Norwegian ti ukentlige avganger til Kanariøyene i vinter, til Gran Canaria og Lanzarote. Fra før flyr de fra Gardermoen, Bergen og Stavanger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke ved Trøsken bru

    Nødetatene har rykket ut til et trafikkuhell ved Trøsken bru. Det er foreløpig ikke kjent om noen har blitt skadet i uhellet.

  • Andre kvalikrunde i cupen klar

    Norges Fotballforbund har offentliggjort kampene i den andre kvalifiseringsrunden i NM for menn. Østsiden møter Rakkestad, Selbak møter Lommedalen, Råde møter Årvoll og Sprint/Jeløy skal spille borte mot Ullern. Kampene spilles 4. april.