NRK Meny
Normal

Las Palmas i sikte

Norwegian øker tilbudet på Moss lufthavn Rygge med en ukentlig avgang til Kanari-øyene.

Norwegian-fly
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

I forrige uke ble det klart at Norwegian sliter med røde tall i regnskapene, men det ser ikke ut til å legge noen demper på Rygge-satsningen.

Flyselskapet lanserte nyheten om den nye ruten tirsdag.

- Vi gleder oss til å komme på vingene med en ny rute fra Rygge til Gran Canaria, og ikke minst å få lagt de mest populære vinterrutene i salg, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian, i en pressemelding.

Ukentlig avgang

Rygge - Las Palmas skal gå en gang i uken, og vil være å finne i Norwegians vinterprogram. Flyet skal gå hver tirsdag og det skal være en maskin med 189 seter som skal fraktede reisende.

- Gran Canaria er en flott destinasjon om man vil ha litt varme gjennom den norske vinteren, og vi har hatt stor etterspørsel i markedet etter nettopp denne destinasjonen fra Rygg, sier Skjeldam.

Dermed har Norwegian ti ukentlige avganger til Kanariøyene i vinter, til Gran Canaria og Lanzarote. Fra før flyr de fra Gardermoen, Bergen og Stavanger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra Østfold 22:55

    Martin Tangen-Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold klokka 22:55.
  • Ba sint mann om å gå

    Politiet har bortvist en sint mann i en butikk på Brødløs i Halden. Mannen var ikke ønsket der etter tidligere hendelser.