NRK Meny
Normal

Lange køer i østfoldbyene

Både i Moss, Sarpsborg og Fredrikstad meldes det om lange køer onsdag ettermiddag.

Knipleveien i Fredrikstad

Publikum melder om lange køer i Østfold tirsdag ettermiddag. Dette bildet er tatt i Kniplevien i Fredrikstad litt over klokken halv fem tirsdag ettermiddag.

Foto: Anne Ognedal / NRK

- Mange har tatt fri på fredag, dermed blir det utfartsdag i dag ser det ut som, sier operasjonsleder Trond Puck.

Både i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg har køene vært lange, mens det i Halden og Follo-området er litt bedre.

Sakte men sikte

Politiet har imidlertid ikke fått meldinger om spesielle problemer som følge av køene.

- Nei det virker som de går sakte men sikkert. Det har ikke vært nødvendig for oss å gripe inn så langt, sier operasjonsleder Trond Puck.

Sto nesten helt stille

En innringer fra Sarpsborg forteller at trafikken nærmest sto helt stille litt over klokken fire onsdag ettermiddag. Det samme sier en billist i Fredrikstad.

- Mange skal til Hvaler. Det er hovedårsaken til køene i Fredrikstad. Vi regner med at det løser seg opp utover kvelden, sier Puck til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsatte vannverksak

    Aremark kommunestyre valgte i går å utsette behandlingen av vannverksaken, der 130 aremarkinger fikk en halv ukes frist til å betale nesten 19 000 kroner. Det skriver Halden Arbeiderblad. Politikerne mente at saken var for dårlig utredet.

  • FFK går mot millionunderskudd

    Fredrikstad Fotballklubb kan gå mot et underskudd på 3,7 millioner kroner i 2017, skriver Fredriksstad Blad. Det er sponsor- og billettinntektene som har sviktet denne sesongen. FFK kjemper en hard kamp for å unngå nedrykk fra 1. divisjon.