NRK Meny
Normal

Landslagskeeper til Stjernen

Keeper for ishockeylandslaget, Pål Grotnes, går fra haldenlaget Comet til fredrikstadlaget Stjernen.

Landslagskeeper Pål Grotnes
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Dermed gjør Grotnes (31) comeback i Stjernen-drakta. Keeperen har tidligere spilt fem sesonger for fredrikstadlaget.

- Blir moro

- Det skal bli moro å spille for Stjernen igjen. Jeg kjenner jo mange av gutta fra tidligere og har allerede i lang tid bodd i Fredrikstad. Nå ser jeg frem til å spille ishockey for Stjernen igjen, sier Grotnes til stjernen.no.

Grotnes har spilt for IK Comet Halden de to siste sesongene. Kontrakten han nå har skrevet under gjør Grotnes til Stjernen-spiller de kommende tre sesongene.

Fornøyd trener

Stjernens trener Ulf Weinstock er meget godt fornøyd med nyvervingen.

- Pål er en solid keeper og en flott person og blir en solid tilvekst til vår klubb. En viktig brikke i satsningen frem mot kommende sesong er dermed på plass. Nå tror jeg også det løsner i forhandlingene med flere spillere som vi er i gang med, sier Ulf Weinstock til stjernen.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uenige i forslag om vannskuter

    Politiet er sterkt kritisk til reglene for bruk av vannskuter som Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler kommuner ønsker å innføre, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Den foreslåtte fartsbegrensningen på fem knop inntil 150 meter fra land vil medføre store begrensninger også for politiet og være vanskelig å håndheve.

  • Helfo består i Fredrikstad

    Regjeringen har bestemt at Helfo fortsatt skal ha kontor i Fredrikstad, sier Tage Pettersen stortingsrepresentant fra Høyre. Etaten skal omorganiseres og antall kontor reduseres fra 22 til 6. Men kontoret i Fredrikstad består.