NRK Meny
Normal

Kvisvik: Brann mangler en Kvisvik

FFKs Raymond Kvisvik er i bedre form enn på lenge og har troen før møtet med Brann torsdag.

Video nsps_upload_2009_5_20_18_5_42_1197.jpg

Sunnere kosthold og mer trening har gitt FFKs Raymond Kvisvik en ny vår.

- Gjør riktige ting

Skryt kommer fra flere hold, også fra stuntreporter Alex Rosén, som i dag var på Stadion for å verve Kvisvik til sitt «eget» landslag.

Venstrekanten har hatt mange minutter på banen og er selv svært fornøyd med formen.

- Vi har blitt flinkere til å trene og til å restituere. Det har gitt utslag i flere matcher på rad, selv om kampene er kommet tett. Det betyr at man gjør en del riktige ting, sier Kvisvik til NRK.

Skal ta Brann

FFK møter Brann hjemme på Stadion torsdag og da er Kvisvik klar til å senke gamleklubben.

- I fjor havnet vi over Brann på tabellen og i år ligger vi også høyere. Det gamle utsagnet at «tabellen lyver ikke" gjelder fortsatt, sier Kvisvik, som også er klar på hva gamleklubben mangler for å få det til å stemme.

- De mangler en Raymond Kvisvik, ler FFK-spilleren.

Følg FFK - Brann minutt for minutt her fra klokka 18.00 torsdag.

Lukket trening

Brann valgte å lukke sin siste trening før Fredrikstad-kampen. Og trener Steinar Nilsen var godt fornøyd etterpå.

- Ja, vi får en ro og en konsentrasjon vi ikke får ellers. Spillerne hører meg, og vi får skikkelig fokus. Perfekt oppladning, sier han til Bergensavisen .

Treningen var som nevnt stengt for presse og publikum, men ut fra formasjonstreningen mener Bergensavisen det var lett å se gjennom porten at Gylfi Einarsson får den ledige plassen ved siden av Erik Huseklepp i David Nielsens skadefravær.

- Gylfi er en god kandidat. Det samme er Azar Karadas og Cato Hansen, sier en hemmelighetsfull Steinar Nilsen til BA.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Beslagla 500 kartonger

    Tollerne på Ørje stanset i natt en bil og beslagla 100.000 sigaretter. Politiet har pågrepet en estlender som er på vei til arrest og avhør.

  • Ber russen følge reglene

    Politiet skriver på Twitter at de har mottatt vanvittig mange klager mot russ på grunn av støy og særdeles høy musikk. De har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene, og anmoder russen på sterkeste om å vise hensyn og forholde seg til gjeldende regler.

    Russen samlet seg for å danse mellom russebiler og busser.
    Foto: Frans Graham Guttormsen / NRK