NRK Meny
Normal

Kvisvik: - Jeg signerer torsdag

Raymond Kvisvik blir i Fredrikstad. Det er klart etter en periode med mye uro og usikkerhet rundt den populære spilleren. Kvisvik regner med å signere kontrakten på torsdag.

RAYMOND KVISVIK

'Super'-Ray blir i Fredrikstad fotballklubb ut neste sesong.

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Det ble spekulert i om Raymond Kvisik skulle signere for FFK allerede på onsdag.

SE BILDENE: FFK gjennom tidene

Signerte ikke onsdag likevel

Men sportssjef i FFK, Per Morten Haugen, sier at fotballspilleren ikke skrev under kontrakten likevel.

- Nei, det ble ingen signering i dag. Vi har fortsatt noen detaljer vi ønsker å diskutere før vi er klare, og de detaljene blir mellom Raymond og klubben, sier han.

Det er ingen tvil om at forholdet mellom Kvisvik og FFK er bra .

- Vi er i dialog. Raymond elsker klubben og ønsker å være med videre. Den støtte han har fått fra Plankehaugen både da han kom til klubben og gjennom den siste tiden, betyr ekstremt mye for ham, melder Kvisvik-agent Stig Lillejord til VG.

- Skal signere torsdag

Kvisvik selv sier til Sarpsborg Arbeiderblad at han regner med å skrive under kontrakten torsdag.

- Jeg skriver under torsdag morgen, sier Kvisvik til sa.no.

Kontrakten binder ham til klubben ut 2009-sesongen.

Det er snakk om en kontrakt der lønnen mye er basert på antall spilte kamper.

Naboklubbene uenige om overgang

Det har vært mye oppmerksomhet rundt Raymond Kvisvik de siste månendene.

Det ble lenge signalisert at FFK-spilleren var på vei til Sarpsborg Sparta , men ifølge Sarpsborg-klubben trakk FFK seg i siste stund.

- Vi har hatt en gentlemans agreement med FFK om at Raymond skal få gå til oss dersom vi ble enige om en langtidskontrakt. Nå er den avtalen i boks, og likevel nekter de Raymond å gå til oss , sa Bjørn Inge Nilsen, leder i Spartas sportslige utvalg, til Sarpsborg Arbeiderblad i midten av august.

LES: Kvisvik kan bli kastet på dør

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.