Normal

Kvisvik velkommen i Moss

Knut Torbjørn Eggen ønsker en "fit" Raymond Kvisvik velkommen til Moss fotballklubb.

Raymond Kvisvik

'Mannen med den følsomme venstrefoten', Raymond Kvisvik, er velkommen til Moss fotballklubb. Kvisvik debuterte i eliteserien i 1998 for Moss. Han fikk sesongen før mye av æren for at klubben rykket opp fra 1. divisjon.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

- Dersom Raymond holder seg fit, og er villig til å satse på fotballen fremover, ville jeg ikke nølt med å hente ham til Moss, sier Knut Torbjørn Eggen til Moss Avis. .

Les også:
Kvisvik slår tilbake
Kvisvik vraket etter Nordlie-hets
Vil ikke love Kvisvik ny kontrakt

Ringberg og Kvisvik

Moss Avis skriver at Eggen ønsker seg Markus Ringberg og Raymond Kvisvik til å være en del av MFKs spillerstall.

Ringberg kom fra HamKam til Moss i år, og har hatt stor suksess for mossingene.

Marcus Ringberg er tidligere FFK-kaptein, og var sterk bidragsyter da FFK spilte seg opp i Eliteserien og holdt seg der i 2004-sesongen under Eggens ledelse.

Raymond Kvisvik på scenen på Tusenfryd med boybandet "The Players"

Knut Torbjørn Eggen mener en spillergruppe trenger en 'seriøs klovn'.

Foto: Sara Johannesen / Scanpix

Eggen frykter at Ringberg kan forsvinne fra Moss i og med at klubben har permittert sine spillere som følge av dårlig økonomi.

- Det er jo de beste spillerne som får tilbud fra andre klubber. Når spillerne blir fristilte, så er det jo ikke de dårligste som forsvinner, sier Eggen.

Seriøs klovn

Knut Torbjørn Eggen har stor tro på Raymond Kvisvik som fotballspiller, og tror det er fullt mulig for "mannen med den følsomme venstrefoten" å holde seg på topp i ytterligere et par år.

At Kvisvik også er kjent som en skøyer ser Eggen positivt på.

- I tillegg til å være en veldig god fotballspiller, og ha en unik fotballforståelse, så er han flink både taktisk og pedagogisk i en gruppe. Han er også sett på som en klovn, men en slik klovn trenger en spillergruppe, og han er en seriøs klovn, sier Knut Torbjørn Eggen til Moss Avis.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Fant ikke DNA etter postran

  De tekniske undersøkelsene etter ranet på Høyden postkontor før sommeren har ikke gitt treff. Postkontoret ble ranet av maskerte bevæpnede menn, som kom unna med verdier for ca. 400 000 kroner.

  Politiets etterforskningsleder i Moss forteller at flere tekniske spor ble sendt til analyse, men at svarene ikke var som håpet. Ingen kom fysisk til skade under ranet, men en ansatt ble truet og påsatt håndjern.

  Høyden postkontor etter ran innsatsbil
  Foto: Odd Skjerdal / NRK
 • Folk skremt av politiøvelse

  Folk på Hvaler har blitt skremt etter å ha sett bevæpnet politi. Dette er kun en øvelse.

  Det er politiets innsatspersonell som bruker et tomt hus på Skjærhalden til å trene. Politiet beklager at enkelte har blitt skremt, men forteller også at området er merket med øvelse og at de nærmeste naboer og Floren skole er informert.