NRK Meny
Normal

Kvisvik starter

Raymond Kvisvik er på banen fra start, når FFK møter RBK på Lerkendal lørdag.

Fredrikstads Raymond Kvisvik
Foto: Hansen, Alf Ove / SCANPIX

Etter flere måneder med diskusjon rundt Raymond Kvisviks fremtid i Fredrikstad fotballklubb, og tilsynelatende sterk uenighet mellom spilleren og klubben, så går Kvisvik på banen fra start i kampen mot RBK lørdag.

Kvisvik har selv hevdet at han er i sitt livs form, men har allikevel ikke fått innpass i startoppstillingene FFK har benyttet i de to oppgjørene i elieserien så langt i år.

HØR kampen på nettradio

FØLG KAMPEN MINUTT FOR MINUTT

Et år igjen

Raymond Kvisvik har ett år igjen av kontrakten med Fredrikstad, og har foreløpig ikke blitt tilbudt noen forlengelse av kontrakten.

Klubben har sagt at de er interesserte i å bruke ham også til annet innfor klubbens virksomhet enn spill, men Kvisvik selv mener han er god nok for spill på norsk toppnivå.

Der har saken stått lenge, og etter et kjapt innhopp i oppgjøret mot Brann i seriepremieren, ser det nå ut til at Super-Ray er tilbake i startelveren.

Lagene

FFKs lag: Lasse Staw - Jan Tore Ophaug, Raio Piiroja, Patrik Gerrbrand, Fernando Wallace - Hans Erik Ramberg, Kasey Wehrman, Ardian Gashi, Raymond Kvisvik - Tarik Elyounoussi og Gardar Johansson.

Rosenborgs lag: Rune Almenning Jarstein, Vadim Demidov, Roy Miller, Fredrik Stoor, Per Ciljan Skjebred, Bjørn Tore Kvarme, Alexander Tettey, Abdou Traoré, Didier Konan, Roar Strand, Yssouf Koné

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Har kontroll på brannen

    Brannvesenet har nå full kontroll på brannen i et næringsbygg i St. Nikolas-gate i Sarpsborg. Det er kun mindre flammer på branntomta, skriver politiet på Twitter. Ingen personer ble skadd i brannen.

  • I ferd med å få kontroll på brannen

    Politiet melder at brannvesenet nå er i ferd med å få kontroll på brannen i Sefa-bygget i Sarpsborg. Det lokale brannvesenet får bistand av mannskaper fra flere andre kommuner i Østfold.

    Laster Twitter-innhold