Kvisvik: – Tror jeg kan spille fotball til jeg er 40 år

Raymond Kvisvik er ferdig i Kvik Halden, men legger ikke opp som fotballspiller. – Det kan jo være at noen ringer feil og spør om mine tjenester.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik er ferdig i Kvik Halden.

Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix

Det kom nok som ei bombe da den tidligere Moss-, Brann- og FFK-spilleren forlot eliteserien og ble tredjedivisjonsspiller for Halden-laget foran 2010-sesongen.

Med Kvisvik på laget ble det i fjor opprykk til andredivisjon og i år endte laget på en respektabel femteplass i andredivisjon.

– Den beste løsningen

Men nå er det over og ut for Kvisviks videre karriere i Halden-klubben.

– Vi har etter lengre tids samtaler kommet fram til at dette er den beste løsningen for begge parter, sier sportssjef i Kvik Halden, Nils Lexerød, til Halden Arbeiderblad.

LES OGSÅ:

Tidlig i hans første sesong for Kvik Halden ble Kvisvik koblet til Lyn som da spilte i eliteserien.

Daværende Lyn-sponsor Idar Vollvik satt da i gang kronerulling for å få 36-åringen til klubben som både var i sportslig og økonomisk krise. Men Kvisvik ble i Kvik.

– Ingen dramatikk

Halden Arbeiderblad skriver at Kvisvik hadde kontrakt med Kvik Halden også for 2012, men at skadeproblemene har vært en medvirkende årsak til at han nå takker for seg i klubben.

Det bekrefter Kvisvik overfor NRK.no.

– Det er ingen dramatikk i dette, selv om jeg går ett år før tiden. Jeg har vært i en dialog med klubben siden i sommer og ettersom jeg har vært skadet i det siste, passet det seg nå. Jeg har et meget godt forhold til klubben og til Glomma Pall, som hentet meg til klubben, sier hovedpersonen selv til NRK.no.

Selv om Kvisvik gir seg som Kvik Halden-spiller, betyr ikke det nødvendigvis at han er ferdig som fotballspiller.

Åpen for nye tilbud

– Man vet aldri, men jeg tror jeg kan spille fotball til jeg er 40 år. Og det kan jo være at noen ringer feil og spør om mine tjenester. Da vil jeg selvsagt vurdere det. Men jeg har et meget, meget avslappet forhold til min egen fremtid som fotballspiller, sier Kvisvik.

Sarpingen, som startet karrieren i Greåker for 20 år siden, kan derfor i teorien avslutte karrieren i moderklubben.

– Om det kan bli Moss, Sarpsborg 08, FFK, Østsiden eller Greåker, har jeg ingen formening om akkurat nå. Vi får se hva som skjer, sier Kvisvik.

SE VIDEO: Kvik rykker opp

Video Kvik rykker opp