NRK Meny
Normal

Kvisvik forlenger

Raymond Kvisvik forlenger sin kontrakt med FFK med 16 måneder.

Raymond Kvisvik gratuleres av Abgar Barsom
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Artikkelen er flere år gammel.

Raymond Kvisvik forlenget i ettermiddag sin kontrakt med Fredrikstad fotballklubb med 16 måneder.

- Jeg er glad for at tingene har falt på plass og det er deilig å kunne konsentrere seg videre om å yte på fotballbanen. I denne saken har det vært litt frem og tilbake, men jeg er bra fornøyd med avtalen og at vi har blitt enige. Nå er jeg FFK-spiller de neste 16 månedene, det vil si ut 2009 i første omgang, sier Kvisvik på klubbens nettsider.

- Gleder meg til å prestere

- Så får vi se hvordan dette utvikler seg. Jeg gleder meg til å prestere med FFK, og nå fokuserer jeg på den neste kampen, som allerede er i morgen mot Aalesund, sier Raymond Kvisvik.

-Vi har hatt flere samtaler og det meste har vært i boks. Detaljene har kommet på plass de siste dagene. I dag fikk vi tid til å sette oss ned og skrive under. Nå er vi glade for at Raymond fortsetter som FFK-spiller i alle fall de neste 16 månedene, sier sportslig administrativ leder, Per Morten Haugen.

Nær ved å havne i Sparta

FFK har lenge signalisert at Kvisvik ikke får ny langtidskontrakt med klubben. Derfor har Super-Ray villet forlate rødbuksene.

Sarpsborg Fotball Invest er selskapet som har jobbet mest intenst med å hente Kvisvik fra FFK i sommer, og det så lenge ut til at en avtale var i havn.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen mistenkte etter Kambo-skyting

    Politiet har funnet spor av så langt 17 avfyrte skudd på Kambo, etter skytingen natt til onsdag. En privat klinikk og et bolighus med tre sovende personer ble truffet av kulene, som har blitt fyrt gjennom et busskur. De tekniske undersøkelsene på stedet ble ferdige i går, sier krimsjef Henning Dalbye i Moss.

    Skyting mot et hus i Moss
    Foto: Odd Skjerdal / NRK