NRK Meny
Normal

Kvisvik forlenger

Raymond Kvisvik forlenger sin kontrakt med FFK med 16 måneder.

Raymond Kvisvik gratuleres av Abgar Barsom
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Raymond Kvisvik forlenget i ettermiddag sin kontrakt med Fredrikstad fotballklubb med 16 måneder.

- Jeg er glad for at tingene har falt på plass og det er deilig å kunne konsentrere seg videre om å yte på fotballbanen. I denne saken har det vært litt frem og tilbake, men jeg er bra fornøyd med avtalen og at vi har blitt enige. Nå er jeg FFK-spiller de neste 16 månedene, det vil si ut 2009 i første omgang, sier Kvisvik på klubbens nettsider.

- Gleder meg til å prestere

- Så får vi se hvordan dette utvikler seg. Jeg gleder meg til å prestere med FFK, og nå fokuserer jeg på den neste kampen, som allerede er i morgen mot Aalesund, sier Raymond Kvisvik.

-Vi har hatt flere samtaler og det meste har vært i boks. Detaljene har kommet på plass de siste dagene. I dag fikk vi tid til å sette oss ned og skrive under. Nå er vi glade for at Raymond fortsetter som FFK-spiller i alle fall de neste 16 månedene, sier sportslig administrativ leder, Per Morten Haugen.

Nær ved å havne i Sparta

FFK har lenge signalisert at Kvisvik ikke får ny langtidskontrakt med klubben. Derfor har Super-Ray villet forlate rødbuksene.

Sarpsborg Fotball Invest er selskapet som har jobbet mest intenst med å hente Kvisvik fra FFK i sommer, og det så lenge ut til at en avtale var i havn.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.

  • Rykket ut til smelteovn

    Nødetatene rykket i natt ut til Kråkerøy etter melding om Kråkerøy om brann i en smelteovn. Det viste seg å være høy temperatur, men ingen brann. Brannvesenet ble igjen for å påse at temperaturen senket seg.