NRK Meny
Normal

Kvisvik forlenger

Raymond Kvisvik forlenger sin kontrakt med FFK med 16 måneder.

Raymond Kvisvik gratuleres av Abgar Barsom
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Raymond Kvisvik forlenget i ettermiddag sin kontrakt med Fredrikstad fotballklubb med 16 måneder.

- Jeg er glad for at tingene har falt på plass og det er deilig å kunne konsentrere seg videre om å yte på fotballbanen. I denne saken har det vært litt frem og tilbake, men jeg er bra fornøyd med avtalen og at vi har blitt enige. Nå er jeg FFK-spiller de neste 16 månedene, det vil si ut 2009 i første omgang, sier Kvisvik på klubbens nettsider.

- Gleder meg til å prestere

- Så får vi se hvordan dette utvikler seg. Jeg gleder meg til å prestere med FFK, og nå fokuserer jeg på den neste kampen, som allerede er i morgen mot Aalesund, sier Raymond Kvisvik.

-Vi har hatt flere samtaler og det meste har vært i boks. Detaljene har kommet på plass de siste dagene. I dag fikk vi tid til å sette oss ned og skrive under. Nå er vi glade for at Raymond fortsetter som FFK-spiller i alle fall de neste 16 månedene, sier sportslig administrativ leder, Per Morten Haugen.

Nær ved å havne i Sparta

FFK har lenge signalisert at Kvisvik ikke får ny langtidskontrakt med klubben. Derfor har Super-Ray villet forlate rødbuksene.

Sarpsborg Fotball Invest er selskapet som har jobbet mest intenst med å hente Kvisvik fra FFK i sommer, og det så lenge ut til at en avtale var i havn.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Selger tomt ved flyplassen

    Investorene Terje Høili og Arvid Ryen avslutter flyplassengasjementet, og har lagt ut et tomteområde vis-à-vis terminalbygget i Rygge for salg. Det skriver Moss Avis. Rørskogen næringsområde er på 50 mål og har en prisantydning på 60 millioner kroner.

  • God kapasitet på innfartsparkering

    Statens vegvesen oppfordrer flere bilister som kommer sørfra inn mot Oslo til å bruke innfartsparkeringene ved E6, og ta buss videre derfra. Kapasiteten er fortsatt god både ved Tusenfryd og på Vinterbro, sier prosjektleder i Vegvesenet, Hilde Ulvik.