NRK Meny
Normal

Kvinne truffet av utstillerbod

En kvinne er sendt til sykehus etter at et vindkast tok tak i en av utstillerbodene på Markens Grøde i Rakkestad.

Markens grøde

Vinden skal ha tatt tak i boden og truffet kvinnen i en voldsom fart, forteller et vitne.

Foto: Leserfoto

En utstillerbod ble tatt av et kraftig vindkast under messen Markens Grøde i Rakkestad.

Boden skal ha lettet fra bakken og truffet en kvinne på stedet, forteller messegeneral Dagfinn Søtorp.

– Jeg har fått beskjed om at en kvinne skal ha blitt truffet av en bodene på messen, sier han, og forteller at han er på vei til ulykkesstedet for å undersøke nærmere hva som har skjedd.

Kvinnen ble tatt hånd om av leger på stedet. Hun skal ha vært bevisst da hun ble sendt til sykehus for en nærmere sjekk.

– Hun fikk nok en ordentlig smell da hun fikk hele boden over seg. Jeg vil anta at det er skuldre og armer som er rammet hardest, men jeg så at hun var ved bevissthet da legene sjekket henne, sier utstilleransvarlig John Thune.

Et vitne NRK har snakket med forteller at boden, som ble brukt til å huse små dyr på messen, skal ha truffet kvinnen i en voldsom fart.

Ifølge Thune skal ikke skadene være å betrakte som alvorlige, men helsepersonell på stedet skal ha ment at skadene hun fikk trengte nærmere undersøkelse.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha nei til utbygging

    Fortidsminneforeningen mener politikerne i Fredrikstad må si nei til å bygge ut en verneverdig villa ved biblioteket i byen. En utbygger ber om å tillatelse til å bygge om herskapshuset på Cicignon til åtte leiligheter og bygge et tilbygg i bakgården med fem leiligheter. Leder i fortidsminneforeningen i Østfold, Jens Bakke mener et ja til utbygging på sikt kan føre til en forringelse av områdets nasjonale verdi.