NRK Meny
Normal

Kvinne skadet i E6-ulykke

En kvinne pådro seg bruddskader i trafikkulykken på E6 ved avkjøringen til Tusenfryd. E6 i sørgående retning mot Østfold var stengt som følge av ulykken.

Køen på E6 i sørgående retning mot Østfold har lagt seg etter ulykken. Det melder vegtrafikksentralen ved 17-tiden fredag ettermiddag.

Kaotisk i trafikken

E6 i sørgående retning var stengt en periode som følge av ulykken, og skapte kaotiske tilstander i trafikken ut av Oslo mot Østfold i flere timer etter ulykken.

– En kvinne er kjørt til legevakten med bruddskader etter trafikkulykken. Ingen andre personer kom til skade, forklarer operasjonsleder i Follo-politiet til NRK.

Kvinnen skal ikke være alvorlig skadet.

Det er uklart hva som var årsaken til ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.