Kvinne skadet i E6-ulykke

En kvinne pådro seg bruddskader i trafikkulykken på E6 ved avkjøringen til Tusenfryd. E6 i sørgående retning mot Østfold var stengt som følge av ulykken.

Køen på E6 i sørgående retning mot Østfold har lagt seg etter ulykken. Det melder vegtrafikksentralen ved 17-tiden fredag ettermiddag.

Kaotisk i trafikken

E6 i sørgående retning var stengt en periode som følge av ulykken, og skapte kaotiske tilstander i trafikken ut av Oslo mot Østfold i flere timer etter ulykken.

– En kvinne er kjørt til legevakten med bruddskader etter trafikkulykken. Ingen andre personer kom til skade, forklarer operasjonsleder i Follo-politiet til NRK.

Kvinnen skal ikke være alvorlig skadet.

Det er uklart hva som var årsaken til ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full fyr i bil

    E6 Jonstenkrysset – Åsgårdkrysset i Østfold: Redusert framkommelighet i retning mot Sarpsborg pga. brann i kjøretøy. Nødetatene på stedet. Full fyr i bilen som står på vegskulderen. Ingen personer skadet. Trafikken går greit forbi i venstre felt.

  • Står uten dyrepoliti

    Øst politididtrikt står for øyebliket uten et dyrepoliti selv om politidistriktet siden i fjor høst har fått øremerkede midler til å slå ned på nettopp kriminalitet mot dyr og miljø. Årsaken til at dyrepolitet står uten etterforskere, er den store bunken med overgrepssaker som har hopet seg opp hos politiet. Etterforskerne er derfor overført fra dyrepolitiet.