NRK Meny

Kvinne siktet etter knivstikking

En kvinne i 50-årene er siktet for å ha knivstukket en mann i 70-årene i Fredrikstad tirsdag kveld. Kvinnen blir avhørt i løpet av dagen. Det opplyser Tore Løwengreen som er lederen for vold- og sedelighetsavsnittet i Østfold-politiet til NTB. Kvinnen ble pågrepet i går kveld. Politiet kan fortelle at det er en relasjon mellom den pågrepne og den fornærmede.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.