NRK Meny
Normal

Kvinne funnet hardt skadd på riksvei i Fredrikstad

Politiet vet ikke hva som har skjedd med kvinnen som ble funnet liggende i veibanen tirsdag kveld.

Kvinne funnet hardt skadd på riksvei

Alle nødetatene rykket ut etter å ha fått melding om at det lå en kvinne hardt skadd på riksvei 110 i Fredrikstad.

Foto: Andreas Utberg/Utrykningsnytt

– Vi er ikke sikre på om hun har blitt påkjørt eller om hun har falt fra en bro som går over veien. Hun er hardt skadet og ligger til behandling på sykehuset på Kalnes, sier operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt til NRK.

Klokken 21.22 tirsdag kveld ble politiet varslet om hendelsen, som skjedde på innfartsåra til Fredrikstad på riksvei 110 ved Røde Mølle. Da de kom til stedet var ambulansepersonell allerede på plass og tok seg av den skadde kvinnen.

Kvinne funnet hardt skadd i veien

Politiet er usikre på hva som har skjedd med kvinnen og ber nå om tips.

Foto: Andreas Utberg/Utrykningsnytt

Politiet vet heller ikke hvem den kvinnen er. De etterlyser nå vitner som kan ha sett hva som har skjedd, eller som har informasjon om hendelsesforløpet.

– Vi har snakket med noen vitner på stedet, men de kom dit etter at dette skjedde. De så ikke selve hendelsen. Vi har noen teorier vi jobber utfra, men vi er foreløpig ikke sikre på noen ting, sier Schie.

Han ber folk som kan ha observert en kvinne i det aktuelle tidsrommet om å ta kontakt med politiet på telefonnummer 02800.

Innfartsåra var en periode stengt for trafikk forbi ulykkesstedet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utøvet vold mot samboeren

    Politiet i Sarpsborg har pågrepet en mann i 60-årene, skriver de på Twitter. Mannen skal være beruset og ha utøvet vold mot samboeren sin. Hun har blitt påført mindre skader.

  • Fem menn bortvist fra strand i Moss

    Politiet har valgt å bortvise fem menn fra Sjøbadet i Moss og sentrum etter at de skal ha oppført seg upassende overfor andre personer på stedet.