NRK Meny

Kvinne frifunnet for bedrageri

NAV beskyldte firebarnsmoren fra Sarpsborg for bedrageri av nærmere 250.000 kroner, og kvinnens leilighet ble tvangssolgt for at hun kunne betale tilbake pengene. Men i retten ble hun blankt frifunnet for bedrageribeskyldningene. Det skriver sa.no. – Jeg er glad for at noen endelig har trodd på hva jeg har sagt hele tiden, sier firebarnsmoren da Sarpsborg Arbeiderblad treffer henne like etter at hun har fått forkynt frifinnelsen i tingretten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slåssing på Lisleby

    Politiet måtte rykke ut for å stanse en slåsskamp på Lisleby i Fredrikstad søndag morgen. Det skriver Fredriksstad Blad. Politiet sier til avisen at det var MC-folk, og mest sannsynlig medlemmer av motosykkelklubben Outlaws. En person skal være sendt til legevakt med skader i hodet.

  • Økning i pasienterstatninger

    Utbetaling av pasientskadeerstatninger går opp i Østfold. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Antallet saker har økt fra 122 i første halvår i fjor, til 132 i samme periode i år. Også utbetalingene har økt fra 15,5 til 23,5 millioner i samme periode. På landsbasis har antall saker gått ned i samme periode.