NRK Meny
Normal

Kvik plukket poeng på bortebane

(Ull/Kisa-Kvik Halden 1-1) Kvik Halden holder fortsatt følge i toppen i 2. divisjon. I går tok laget ett poeng mot Ullensaker/Kisa.

Frode Larsen

Kvik-keeper Frode Larsen måtte plukke ut en ball av eget nett lørdag. (Arkivfoto)

Foto: Espen Torgersen / NRK

Det var Ull/Kisa som startet best, da Eirik Soltvedt sendte hjemmelaget i føringen etter kun seks minutters spill.

Men Kvik Halden, som virkelig har truffet på formen, ga aldri opp og ble belønnet med en utligning i det 36. spilleminutt, signert Emmanuel Amarh.

– De rød/hvite haldenserne fikk aldri til det gode samspillet som har blitt levert i de siste kampene og utligningen til 1-1 var av det heldige slaget. Fabian Andersen brukte kraft framfor presisjon, men skuddforsøket ble en perfekt pasning til Emmanuel Amarh som banket inn utligningen etter 36 minutter, skriver klubben i sitt referat på sine nettsider.

SE VIDEO: - Kvik Halden i siget

(Artikkelen fortsetter under)

Video Kvik

LES OGSÅ:

Drillo-fotball i stor stil

Ullensaker/Kisa spilte ifølge Halden Arbeiderblad Drollo-fotball i stor stil, noe som irriterte Kvik-kaptein Dardan Mehmeti.

- Jeg skjønner ikke at de gidder å spille fotball på denne måten. Det er bare måk og dunk og fokus på dødball. Egentlig har de jo spillere med bra ferdigheter. Rett og slett møkkafotball, sa han til avisen.

Men det ble i alle fall poeng til Kvik Halden og laget holder dermed andreplassen i avdelingen - kun to poeng bak serieleder KFUM Oslo.

Neste kamp for Kvik Halden er 2. juli, hjemme mot Levanger.

SE VIDEO: - Kvik rykker opp

Video Kvik rykker opp

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.