NRK Meny
Normal

Kvik Halden slipper kanskje «Ivers»

Steffen Iversen står trolig over cupkampen mot Kvik Halden onsdag. Rosenborg-spissen skadet seg under en tur i svømmebassenget.

Rosenborgs Steffen Iversen i duell med Odds Fredrik Semb Berge.

Steffen Iversen står trolig over kampen mot Kvik Halden.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Veteranen fikk et kutt i stortåa da Rosenborg-laget hadde en restitusjonsøkt under forrige ukes treningsleir i svenske Halmstad.

Nå ser det ut til at skaden gjør at 35-åringen må se onsdagens cupkamp fra tribunen, skriver Rosenborg på klubbens nettsted.

LES OGSÅ:

Prica rømte bassenget

Selv skylder Iversen på en skarp flis ved bassengkanten. Skaden skal ha skjedd da flere spillere skulle svømme om kapp, og Iversen traff noe skarpt da han skulle sparke fra.

– Da jeg så blodet i vannet, skjønte jeg at noe var galt. Det blødde ganske kraftig. Rade (Prica) var kjapp til å komme seg opp av vannet, for å si det sånn, sa Iversen til rbk.no.

Kvik Halden har slo ut Fredrikstad Fotballklubb i cupens andre runde. Det at klubben ble satt opp mot Rosenborg på Lerkendal, var skuffende for Kvik-trener Ørjan Christiansen.

– Det var overraskende og den verst tenkelige trekningen eller oppsett. Hva man har tenkt med å sende oss til Trondheim kan jeg ikke svare på, men det er oppsiktsvekkende, sier Kvik-trener Ørjan Christiansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: