NRK Meny
Normal

Kontorkonsert med Bigbang

Bigbang spilte kontorkonsert for 60 datanerder i Fredrikstad.

Video Kontorkonsert med Bigbang

Bigbang spilte tirsdag kontorkonsert for 60 datanerder i Fredrikstad.

Bandet Bigbang spilte i dag intimkonsert for de ansatte ved Predriktor på Øra. Konserten skulle ha startet klokken 13.00, men ble en halvtime forsinket.

– Vi har vært på Svinesund og kjøpt kjøtt, fleipet vokalist Øystein Greni da bandet omsider ankom konsertlokalene og gjorde seg klar til den 30 minutter lange kontorkonserten.

Konserten ble arrangert som et samarbeid mellom NRK og MIC, som i vår arrangerer en rekke kontorkonserter rundt om i landet. I mars ble arbeidsplasser i Fredrikstad bedt om å invitere Bigbang til sitt kontor.

– Jeg tror det er første gangen vi spiller på et kontor, men det er mange spillesteder som ser verre ut det det her så det skal gå fint, sa Øystein Greni før han entret scenen.

– Blir litt antiklimaks

Datafirmet Prediktor presenterte seg som «60 datanerder ... som føler vi trenger litt livsgnist», og trakk det lengste strået. Konserten ble først utsatt på grunn av sykdom, men tirsdag var bandet klare for konsert.

– Det er ikke så vanskelig å melde seg på en konkurranse der man kan vinne en konsert med et av norges beste band. Man lar ikke en sånn sjanse gå fra seg, var Cecilie Holtes svar på hvorfor Prediktor valgte å melde seg på konkurransen.

Etter at konserten var ferdig innrømte Holte at det ikke bare var lett å gå tilbake til de gamle arbeidsrutinene.

– Det blir jo en helt annen arbeidsdag når man sitter og gleder seg halve dagen til at Bigbang skal komme. Vi fikk en fantastisk opplevelse i dag, også blir det litt antiklimaks å gå tilbake til dataskjermen nå, ler hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

  • Råkjørere i Fredrikstad

    UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.