NRK Meny
Normal

– Kommunen tar over Fredrikstad stadion

Fredrikstad kommune og Værste AS skal ha blitt enige om overtakelse av stadion.

Fredrikstad stadion

Fredrikstad kommune skal ta over stadion, skriver Fredriksstad Blad.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Fredrikstad kommune og Værste AS skal ha blitt enige om en overtakelse av Fredrikstad stadion, skriver Fredriksstad Blad.

Etter det avisen erfarer er partene enige om en avtale som innebærer at kommunen tar over sportsdelen av stadion for en symbolsk sum.

Rådmann i Fredrikstad, Lasse Hansen vil ikke bekrefte at det er inngått en avtale.

–Jeg kan bekrefte at det skal holdes en pressekonferanse på fredag hvor vi vil orientere om de forhandlingene vi har hatt. Hva som er inneholdet i det vil jeg ikke si noe om nå, sier Hansen til NRK.

Har dere kommet frem til en løsning?

– Vi har kommet frem til et stadium der det er naturlig å gå til politisk behandling av saken der vi står. Jeg legger opp til en tilleggssak i formannskapet neste uke, sier Hansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK