Normal

Kom for sent til oppvarmingen

NRK Østfold tok på seg ansvaret med å kjøre to av Østsidens fotballspillere til cup-kamp. Det endte med at de kom for sent til oppvarmingen.

Dino Mulac og Argtim Shabani

Dino Mulac og Argtim Shabani i baksetet på NRKs bobil. Der var det heldigvis god stemning, til tross for at det ble en kamp mot klokka.

Foto: NRK

Fotballreporterne Mathias Lunde Kristoffersen og Sebastian Nordli hentet de to fotballspillerne Dino Mulac og Argtim Shabani for å snakke om kveldens kamp mot Fredrikstad Fotballklubb. De skal spille på Østsiden Stadion, og spillerne ble hentet hjemme og kjørt i NRK Sommer sin bobil. Men det NRK ikke hadde tenkt på, var at det kunne bli kø på veiene.

– Nå har vi kjørt hundre meter i løpet av ti minutter, sier Nordli fra førersetet av bobilen.

De to spillerne tok det hele med ro, men lurte på om NRK kanskje kunne betale boten.

Får bot

– Hvis vi kommer forsent til trening, eller glemmer tøy, pleier vi å få en liten bot. Et kvarter blir vel omtrent 40 kroner, sier Mulac og ler.

Bortsett fra å komme for sent, var fotballgutta opptatt av banekvaliteten.

– Gressbana er elendig. Vi hadde en liten treningsøkt der i sted, men det var ikke mye som funket. Jeg tror at denne kampen vil bli avgjort på dødball, at man må vinne på corner eller noe. Det blir ikke noe finspill på den banen der, sier han.

Mulac har god kunnskap til kveldens motstander, da han tidligere spilte for FFK. Men i 2012 gikk han over til Kvik Halden FK i 2012.

– Jeg hadde nettopp byttet lag og det var jeg som scorte det første målet mot FFK. Det er kanskje det beste som har skjedd i karrieren. Jeg hadde vært mye skadet, og da var det gøy å vise at det bor noe i meg.

Gleder seg til kamp

Shabani sier at de gleder seg til kamp.

– Det blir en gøy kamp, vi har ikke noe press på oss, det er det Fredrikstad som har. De har jo ikke vunnet en eneste kamp i serien, sier han.

De to spillerne kom 15 minutter for sent, og Nordli som var sjåfør sier han kan betale.

– Det må bli jeg som betaler. Det var rushtrafikk og vedlikeholdsarbeid på Fredrikstadbrua. Men det burde vi tatt høyde for, sier han og humrer.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Moss

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på riksvei 19. Veien er stengt fra Mosseporten i retning sentrum. Det er trafikale problemer på stedet.

  • 71-åring tatt for stjeling

    En 71 år gammel kvinne ble pågrepet av politiet i Moss i formiddag etter å ha stjålet varer på kjøpesenteret Amfi Moss. Kvinnen hadde på seg en spesialjakke med sydde lommer i fôret. Kvinnen er tatt for tilsvarende forhold tidligere.