Normal

Køkaos etter kjedekollisjon

En person er lettere skadet etter en kollisjon på E6 torsdag kveld.

Like før klokken 21 torsdag kveld, var tre biler involvert i en kjedekollisjon.

- Misforståelse

Ulykken skjedde på E6 på Årum. Det er skiltet for omkjøring på strekningen hvor ulykken skjedde på grunn av veiarbeid. Dette kan ha skapt misforståelse med hensyn til et stoppskilt, tror politiet.

- Tre biler var involvert i kjedekollisjonen. En bil bremset ved et stoppskilt. Bilene bak skal ikke ha oppfattet situasjonen og kjørte i hverandre, samt bilen som sto stille. Trolig har det oppstått en misforståelse, opplyser Trond Puck, opersasjonsleder ved Østfold politidistrikt.

En person er sendt til sykehus med lettere skader etter kjedekollisjonen.

Ulykken har skapt lang kø i området, hvor det fra før er saktegående trafikk på grunn av veiarbeid.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Øivind Johannessen er død

    Hele Norges «Raymon» - Øivind Johannessen - er død, 67 år gammel. Det melder Demokraten. Sammen med lokale artister var han i full gang med å gjennomføre nye show utover høsten 2018. Øivind Johannessen mottok for en del år tilbake Leif Justers ærespris.

    Øivind Johannessen
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK
  • Satser på mer frivillig arbeid

    Inspiria science center i Sarpsborg står bak et nytt prosjekt som skal få Østfoldungdommen til å engasjere seg i frivillig arbeid. Undersøkelser viser at ungdom som driver med frivillig arbeid gjør det bedre på skolen og er mer i aktivitet. Prosjektet støttes av Østfoldhelsa og Østfold fylkeskommune og skal etter planen starte opp høsten 2019.