NRK Meny
Normal

Knivoppgjør på asylmottak

To personer ble sendt til sykehus i Fredrikstad etter et knivoppgjør på Kasper mottak i Våler i natt.

Kasper Asylmottak

To menn i 20-årene ble sendt til sykehuset i Fredrikstad etter et knivoppgjør på Kasper asylmottak i Våler

Foto: Kjell-Olav Nordberg / NRK

Den ene mannen fikk knivstikk i magen, mens den andre har hodeskader. Årsaken til oppgjøret er ikke kjent, ifølge politiet.

– Det oppsto slagsmål mellom to menn på mottaket, og den ene skal ha trukket kniv, sier operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt til Moss avis.

De to asylsøkerne i 20-årene havnet i slagsmål rundt 22.30-tiden tirsdag.

Mennene ble pågrepet av politiet og fraktet til sykehuset i Fredrikstad.

– Mannen som fikk hodeskader er sluppet fri og skal avhøres i dag. Mannen som fikk knivstikk i magen ligger fortsatt på sykehuset, men er utenfor fare, sier politiet til NRK.no

Politiet skal avhøre vitnene til slagsmålet i dag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi