Seier til Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 spiller mot Viking i ettermiddag på Sarpsborg stadion. Allerede etter seks minutter kom det første målet.

Viking - Sarpsborg 08

Sarpsborgs Jonas Lindberg i duell med Abdisalan Ibrahim under eliteseriekampen i fotball 20. mars i år.

Kampen kan du følge minutt for minutt her, eller slå på NRK Sport på DAB klokken 15.30.

Sarpsborg 08 scoret på sin første corner. Anders Østli headet ballen mot mål. Der sto Onyekachi "Kachi" Ugwuadu og sørget for ledelse etter bare 5 minutter og 40 sekunder.

Sarpsborg 08 har ikke vunnet på sine tre siste kamper. Sist var mot Strømsgodset 21. august. Da vant de 1-0.

Onsdag ble Sarpsborg 08 ydmyket av Bodø/Glimt og drømmen om ny cupfinale gikk dunken.

Ifølge altomfotball.no har Viking og Sarpsborg 08 møttes ni ganger i Tippeligaen. Sarpsborg 08 har kun én seier mot Viking i april 2013. Resultatet ble da 2-1 på hjemmebane.

Viking har ikke tapt på sine tre siste kamper og ligger på en foreløpig 6. plass på tabellen. Sarpsborg 08 ligger rett bak med like mange poeng.