NRK Meny
Normal

Klubbkassa er tom

Det går mot permitteringer i Moss Fotballklubb. Dermed kan det bli en trist jul for de ansatte.

Frode Andresen

Daglig leder i Moss Fotballklubb, Frode Andresen, frykter at klubben må permittere de ansatte mandag.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Mandag går fristen ut, og daglig leder i Moss Fotballklubb, Frode Andresen, sier det er sansynlig at spillerne permitteres.

– Hadde fristen gått ut i dag, så hadde det blitt permitteringer. Men vi skal jobbe gjennom helgen med dette, og håper jo i det lengste å unngå permitteringer, sier Andresen til Moss Avis

Se video: MFK må permittere

Video nsps_upload_2009_11_3_18_14_34_5349.jpg

Noen slipper

Men det er ikke alle i klubben som permitteres. De som har kontrakter som går ut denne måneden får jobbe ut kontraktsperioden. I tillegg vil den daglige lederen fortsette å drifte klubben og jobbe med budsjettet for neste sesong.

– Vi har ikke penger til å betale ut lønn. Så enkelt er det. Og vi må benytte oss av muligheten til å permittere, når markedet svikter, sier han til Avisen.

Moss Fotballklubb gjennomførte for kort tid siden en emisjon som ga klubben 11 millioner kroner. Målet var å få inn tolv millioner kroner og det er den siste millionen de ikke fikk inn, som gjør at klubben ikke har råd til å lønne sine ansatte.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sesongen over for Halden

    Haslum går til semifinalen i NM-sluttspillet i håndball etter å ha slått Halden 34-29 i den siste kvartfinalekampen. Dermed er sesongen over for Halden.