Kløp politimann - dømt til fengsel

En 32 år gammel kvinne må i fengsel etter at hun kløp en politimann.

Kvinnen kranglet høylytt med samboeren sin en lørdagsnatt i april i fjor - og politiet ble tilkalt av naboer på grunn av husbråket. 

Ville skille kamphanene

Politiet bestemte å skille de to kamphanene fra hverandre, og den 32 år gamle kvinnen ble derfor ledsaget ut av huset av en politibetjent.

Men kvinnen satte seg til motverge og kløp politimannen blant annet i halsen.

Politimannen ble ikke påført store smerter, men fikk et rødt merke på etter klypingen.

- Var temmelig full

I retten innrømte kvinnen alt, til tross for at hun ikke husket så mye av hendelsene.

- Jeg var temmelig full, forklarte hun under hovedforhandlingen i Sarpsborg tingrett i forrige uke.

Aktor ba om 30 dagers fengsel for 32-åringen. Og retten var enig i at det måtte idømmes fengselsstraff, siden dette er vanlig prosedyre i saker som gjelder vold mot politiet. 

Retten mente imidlertid at det holdt med 15 dagers fengsel.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Negativ til Vister-planer

    Planene om 200 kontorarbeidsplasser ved Vister i Sarpsborg møter motstand fra Østfold fylkeskommune. De har lagt inn innsigelse fordi de mener det strider mot kommuneplanen som sier at arbeidsintensive arbeidsplasser fortrinnsvis skal legges i sentrum. Det planlagte næringsområdet ligger omlag fem kilometer fra Sarpsborg sentrum.


  • Vannlekkasje i Skiptvet

    I Skiptvet blir skoleelever sendt hjem på grunn av en stor vannlekkasje nord for sentrum. Ifølge kommunen må de som nå er uten vann dessverre belage seg på flere timer med tomme kraner. Vestgård skole er av dem som nå står uten vann og hvor elevene derfor sendes hjem, skriver Smaalenenes Avis.