Klarte ikke å avgjøre kampen

Andre omgang startet med et målshow og tre scoringer på seks minutter. Men så var det stopp og det ble poengdeling mellom Sarpsborg og Hødd.

Morten Giæver, Sarpsborg 08

Morten Giæver scoret begge målene for Sarpsborg.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Morten Giæver sto for underholdningen i første omgang med sin scoring i det 12. spilleminutt. Derfra og inn til pause var det relativt kjedelig.

Men da andre omgang startet, tok det ikke lang tid før målene begynte å renne inn.

LES OGSÅ:

Plantet ballen i krysset

Først ved Vegard Heltne som utlignet for Hødd i det 57 spilleminutt. Så signerte Morten Giæver sin andre scoring, bare fire minutter senere.

Men Adam var ikke lenge i paradis – Hødds Erik sandal ladet slegga fra drøyt 20 meters hold. Ballen gikk rett i krysset og lagene var like langt igjen.

I det 73. spilleminutt hadde Glenn Roberts en gyllen mulighet til å sende Sarpsborg i føringen. Han rundet keeper, men ble presset ut og forsøkte å hælsparke ballen i mål – uten at det ga noe særlig resultat.

Dermed endte kampen 2-2.

Tre poeng ned til Sandefjord

Men med ett poeng i sekken etter kampen har sarpingene nå tre poengs forsprang ned til Sandefjord som ligger på tredjeplass.

Sarpsborg ligger som nummer to – noe som gir direkte opprykk til eliteserien.

Det gjenstår tre serierunder i første divisjon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må betale utbygger erstatning

    Firmaet som vurderte de geotekniske forholdene ved utvidelsen av Refsnes Gods i Moss, må betale erstatning til entreprenøren, skriver Moss Avis. Utbyggingen førte til masseutglidninger og skader på naboeiendommer og endte i retten.
    Moss tingrett mener geoteknikeren var på grensen til grovt uaktsom og firmaet må betale 10,6 millioner kroner til entreprenøren.

  • Mangler 250 sykepleiere

    Én av fem sykepleiere slutter i yrket og bidrar til at sykepleiermangelen fortsetter å øke. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå. I dag mangler det ca 250 av dem i Østfold. Samtidig viser tall at mange sykepleiere som har forlatt yrket, kan hentes tilbake. Lønn, hel stilling og et godt fagmiljø kan bidra til det, sier leder i Norsk Sykepleierforbund Østfold, Karen Brasetvik,