NRK Meny
Normal

Klar for nye oppdrag med landslaget

Terrengsyklist Ingrid Sofie Bøe Jacobsen hadde i fjor et år fullt av opp- og nedturer. Etter VM-bronsen i Hafjell var hun usikker på om hun orket å satse et år til. Nå har hun bestemt seg.

Terrengsyklist Ingrid Sofie Bøe Jacobsen hadde i fjor et år fullt av opp og nedturer. Etter VM-bronsen i Hafjell var hun usikker på om hun orket å satse ett år til. Nå har hun bestemt seg og er klar for nye oppdrag med landslaget

Ingrid Sofie Bøe tråkker seg gjennom snø og slaps i skogen.

Det å trene på norsk vinterføre er kanskje ikke det mest ideelle for haldensyklisten som i helgen slutter seg til landslaget på Kypros for sesongstart.

– Det skal bli veldig deilig. Jeg har hatt et par samlinger på Gran Canaria allerede i år. Det gjør ikke noe å komme ned i varmen. Det skal bli deilig, sier hun.

Bøe Jacobsen måtte i tenkeboksen før hun gikk løs på en ny sesong. Men det å legge opp var egentlig aldri noe alternativ.

– Motivasjonen har vel egentlig alltid vært der. Men jeg vet jo hva som kreves for å bli best og det er mange å se opp til som jeg vet gjør mye riktig. Det krever mye av meg om jeg skal klare det, men det er det jeg synes er gøy. Det er sykling jeg synes er moro, så da har det egentlig ikke vært noe alternativ å gi seg, sier hun.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: