NRK Meny
Normal

Klapp på skulderen av The Kardashians

Det burde nesten vært umulig: I vrimmelen av interiørentusiaster ble Cathrine (33) fra Halden oppdaga av det som regnes som verdens største kjendisfamilie.

Cathrine Doreen Isaksen

Cathrine Doreen Isaksen fra Halden synes det er utrolig at Kardashian-familien kjenner til arbeidet hennes.

Foto: Lotte Olsen/Skjermdump fra Facebook / NRK

Maleriene til Cathrine Doreen Isaksen

Maleriene til Cathrine Doreen Isaksen har fått oppmerksomhet fra kjendisfamilien The Kardashians.

Foto: Privat
TV Oprah Kardashians Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kendall Jenner

Kanskje verdens mest kjente familie, The Kardashians har bygget seg et imperium, og et av merkenavnene deres, Kardashian Kids, har oppdaget kunsten til Cathrine Doreen Isaksen.

Foto: Matt Sayles / Ap

Første gang det skjedde så gikk det henne hus forbi. Men da barneklærkolleksjonen til The Kardashians, Kardashian Kids, mandag delte bildet til Cahtrine Doreen Isaksen, så tok det fullstendig av.

Les også: K for Kardashian. Og kapitalisme

– Jeg legger jo ut masse på instagram og bruker forskjellige emneknagger. Men at de kjenner til meg og mitt arbeid, det er ganske utrolig, sier en lettere himmelfallen Isaksen.

Jungelinspirert kunst

Isaksen bor i Halden og bruker mye tid på interiør, men også kunsten sin. Tegninger og malerier av eksotiske dyr. Inspirasjonen får hun av ettåringen og treåringen hjemme, og de er dermed alle tre inne i en slags jungelfase.

Se video nederst i saken!

Bildene hun tar av kunsten sin legger hun ut på Instagram, og bare et par timer etter hun la ut et bilde mandag, ble det snappet opp av familiebedriften som millioner av mennesker har blitt kjent med gjennom tv-serien «Keeping up with the Kardashians».

Laster Instagram-innhold

– Der kom det inn flere ordre, ler Cathrine, mens hun ser ned på mobilen. Hun åpner instagramkontoen sin, og på en liten morgenstund har førti nye følgere kommet til. Telefonen har ringt ustanselig i dag.

– Det ringer fra flere medier og fra interiørmagasiner som vil ta bilder hjemme hos meg, forteller hun.

Kjentfolk og kjendiser er likestilt

Cathrine Doreen Isaksen

Cathrine Doreen Isaksen tar oppmerksomheten med stoisk ro, selv om det betyr travle dager fremover.

Foto: Lotte Olsen / NRK

Vi møter henne på jobben hennes, og hun har tydelig begge beina godt planta på jorda til tross for oppmerksomheten. For henne er det like stas at venner, familie og kunder liker kunsten hennes, som delingen fra superkjendisene.

– Det gir meg så mye glede både å lage og å dele dette med andre, så alt annet blir en bonus, forsikrer hun.

Men nå kan en ytterligere bonus bli mer salg av bildene hennes. Vanligvis selger hun 3-5 bilder i uka. Bare på morgenen tirsdag hadde hun solgt 12.

– Jeg fortsetter i jobben min, forsikrer hun på spørsmål om dette kan bli levebrødet hennes på fulltid. Men medgir at hun må nok bruke litt mer tid på dette fremover, enn det hun har gjort.

Kunsten til Cathrine Doreen Isaksen har blitt plukket opp på internett av Kardashian-konsernet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To jenter innrømte brannstifting

    To jenter som er elever ved Kjølberg skole, har innrømmet at de tente på skolen lørdag morgen, skriver Fredriksstad Blad. Brannen førte til mindre skader på skolekjøkkenet og et annet rom. De to jentene har ikke gitt noen forklaring til hvorfor de tente på skolen.

  • Harald Horne skal lede sammenslåing

    Tidligere fylkesrådmann i Østfold, Harald Horne, er engasjert som hovedprosjektleder for å etablere den nye Viken fylkeskommune
    Fra 2020 skal Østfold, Akershus og Buskerud slås sammen til et fylke.