NRK Meny

Kjørte stjålet bil i rusettilstand

En mann i tenårene er dømt til 60 timers samfunnsstraff etter å ha kjørt en stjålet bil i ruset tilstand i desember i fjor. Det skriver Smaalenenes Avis. Mannen, som er bosatt i Spydeberg, tok fleinsopp, hasj, alkohol og ecstasy, før han stjal en bil. Han hadde heller ikke gyldig førerkort. Mannen bor på Fossumkollektivet for å bli rusfri, og fikk derfor samfunnsstraff i stedet for fengsel.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha østersdugnad langs kysten

    Tusenvis av oss ble med for å rense strendene for søppel, nå vil Oslofjordens Friluftsråd ha folk til å plukke stillehavsøsters. Arten har etablert seg med rekordfart langs hele Østfoldkysten. Friluftsrådets direktør Rune Svensson håper folk stiller opp på denne ryddeaksjonen også.

    Hånd med stillehavsøsters
    Foto: Trausti Sigurdsson
  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.