NRK Meny
Normal

Kjørte med panseret på bilen oppe

Føreren fikk naturligvis førerkortet beslaglagt.

Kart over Moss

Føreren ble stanset da han kjørte på Innfartsveien i retning Kambo.

Foto: Kart

Politiet fikk tirsdag kveld inn flere meldinger om en bil i Moss som kjørte med panseret oppe. Bilen var blant annet borti en midtrabatt på ferden.

– Føreren skulle gjøre et eller annet i motorrommet, også kan det virke som at han ikke hadde lukket panseret skikkelig, sier operasjonsleder Ingar Signebøen i Østfold politidistrikt til NRK.

Da føreren i 60-årene kjørte på Innfartsveien i retning Kambo ble han stanset av politiet.

– Panseret hadde gått opp under kjøring. Sånt kan jo skje, men da bør man stanse bilen og lukke panseret ordentlig, og ikke kjøre videre slik som denne føreren.

Panseret dekket førerens sikt gjennom frontruta, og politiet valgte å beslaglegge mannens førerkort.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK