NRK Meny

Kjørte for fort ved forbikjøring

En 42 år gammel mann, bosatt i Eidsberg, er dømt for å ha kjørt i 127 kilometer i timen på en strekning med fartsgrense 80 i Stange i Hedmark i september. I retten forklarte mannen at han hadde kjørt etter en bil som lå langt under fartsgrensen i lengre tid, og at målingen ble gjort i det han kjørte forbi denne bilen. Heggen og Frøland tingrett har gitt mannen en betinget dom på fengsel i 18 dager og en bot på 10.000 kroner. Mannen mister førerkortet i periode på fem måneder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Etterlyser SMS-varsling

  Beboere nær industriområdet på Øra i Fredrikstad etterlyser varsling på sms ved alvorlige hendelser. For en drøy uke siden var det brann ved Østfold gjenvinnning. Politiet oppfordret folk til å holde vinduer igjen. Det fikk ikke alle med seg.

  Brann øra, Østfold gjenvinning
  Foto: Sebastian Nordli
 • Skjeggkre ga prisavslag

  Et par får 408 000 kroner i prisavslag fordi det var skjeggkre i en bolig de kjøpte på Kråkerøy i Fredrikstad for 6,8 millioner kroner. I dommen fra Fredrikstad tingrett går det fram at skjeggkre gjør minimale materielle skader, men vil være sjenerende og ubehagelig for beboerne.

  Skjeggkre i limfelle
  Foto: Sindre Reinholt