NRK Meny

Kjørte av veien i narkorus

Påvirket av både alkohol og narkotika kjørte en 22 år gammel mann av veien med en uregistrert bil som ikke var forsikret. Ulykken skjedde i Ørjeveien i Eidsberg i slutten av mars. Mannen hadde 1,4 promille alkohol i blodet, i tillegg til at han hadde brukt amfetamin og kokain. Heggen og Frøland tingrett har dømt 22-åringen til fengsel i 45 dager og til å betale en bot på 25.000 kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.