NRK Meny

Kjemper om EM-plass

I dag spiller Sarpsborg-spillerne Anders Trondsen, Sigurd Rosted og sarpingen Mohamed Elyounoussi kvalifiseringskamp til neste sommers EM for U21-landslag.

Kampen skal spilles på Marienlyst stadion i Drammen. Norge tapte den første kampen borte mot Serbia 0-2, og må vinne med minst tre mål i returkampen for å gå videre.

Eliteserien fotball 2016: Sarpsborg-Rosenborg.
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.