NRK Meny

Kjemper om EM-plass

I dag spiller Sarpsborg-spillerne Anders Trondsen, Sigurd Rosted og sarpingen Mohamed Elyounoussi kvalifiseringskamp til neste sommers EM for U21-landslag.

Kampen skal spilles på Marienlyst stadion i Drammen. Norge tapte den første kampen borte mot Serbia 0-2, og må vinne med minst tre mål i returkampen for å gå videre.

Eliteserien fotball 2016: Sarpsborg-Rosenborg.
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK