NRK Meny
Normal

Kjedelig uavgjort for Sarpsborg

Møtte fjorårets eliteserielag Hønefoss på humpete bane på La Manga.

Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 spilte uavgjort mot Hønefoss i fredagens kamp på La Manga.

Foto: Sebastian Nordli

To skudd i tverrliggeren og et rødt kort til tross - kampen mellom Sarpsborg 08 og Hønefoss fredag kveld var av det kjedelige slaget.

Sarpsborg hadde flest sjanser og et skudd i tverrliggeren i hver omgang, men dårlige pasninger og lavt tempo fra begge lag sørget for et kjedelig 0-0 resultat.

Like etter pause ble Tor-Øyvind Hovda utvist for Hønefoss etter en stygg takling på Jo Nymo Matland.

Neste kamp for Sarpsborg er mot Brann på tirsdag. Allerede i kveld skal Fredrikstad spille kamp, også det mot Brann. Den kampen begynner klokken 18.00.

– Brann er et bra lag, og vi gleder oss til å spille kamp. Hvis det skulle vært lagstemningen som avgjorde kampen, ville vi helt sikkert ha vunnet, sier Tom Freddy Aune om kampen til fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.