NRK Meny
Normal

Kjedelig uavgjort for Sarpsborg

Møtte fjorårets eliteserielag Hønefoss på humpete bane på La Manga.

Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 spilte uavgjort mot Hønefoss i fredagens kamp på La Manga.

Foto: Sebastian Nordli

To skudd i tverrliggeren og et rødt kort til tross - kampen mellom Sarpsborg 08 og Hønefoss fredag kveld var av det kjedelige slaget.

Sarpsborg hadde flest sjanser og et skudd i tverrliggeren i hver omgang, men dårlige pasninger og lavt tempo fra begge lag sørget for et kjedelig 0-0 resultat.

Like etter pause ble Tor-Øyvind Hovda utvist for Hønefoss etter en stygg takling på Jo Nymo Matland.

Neste kamp for Sarpsborg er mot Brann på tirsdag. Allerede i kveld skal Fredrikstad spille kamp, også det mot Brann. Den kampen begynner klokken 18.00.

– Brann er et bra lag, og vi gleder oss til å spille kamp. Hvis det skulle vært lagstemningen som avgjorde kampen, ville vi helt sikkert ha vunnet, sier Tom Freddy Aune om kampen til fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kan ha funnet farlig gods på strand

    Svensk kystvakt og redningstjeneste undersøker nå en pose som har drevet i land på Jutholmen vest for Koster. Ifølge Strømstad Tidning inneholder posen en ukjent, tyktflytende væske, og redningstjenesten mistenker at det kan være snakk om et skadelig stoff.

  • UP tok fire på Grålum

    Fire førere fikk forenklede forelegg i en UP-kontroll på Grålum i formiddag. Høyeste fart i 50-sonen var 61 km/t, opplyser Utrykningspolitiet.