NRK Meny
Normal

Khattab på prøvespill hos Bryne

Kvik Haldens midtbanespiller Sabri Khattab har reist på et fem dagers treningsopphold hos 1. divisjonslaget Bryne.

Sabri Khattab, Kvik Halden

Sabri Khattab har til Jæren for å trene med 1. divisjonslaget Bryne.

Foto: Morten Jacobsen/kvikhalden.no

Laget fra Jæren har fulgt Kvik Haldens midtbanejuvel siden i vinter, og ville også ha ham med under lagets opphold på La Manga i Spania.

Det er allikevel først nå det har vært praktisk mulig for Sabri Khattab å reise på et treningsopphold.

– Vi er positive og innstilt på å gi Sabri denne sjansen. Nå får han muligheten til å skaffe seg impulser og referanser fra Adeccoliganivå, sier sportssjef i Kvik Halden Nils Lexerød til klubbens hjemmesider.

Khattab har tidligere vært på treningsopphold i Ham Kam, Moss, Fredrikstad og Sarpsborg 08, og ble i 2010 tildelt den såkalte sølvballen som bevis på at han var Haldens beste fotballspiller.

Han er selv svært fornøyd med å få sjansen til å vise seg frem på et høyere nivå.

– Det er jo alltid hyggelig! Siden Kvik har kampfri så reiste jeg over nå. Vi skal ha første treninga her kl. 15, så da får jeg vel et inntrykk etter det, sier Khattab til kvikhalden.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Bør utsette vannverksak

    Kommunestyret i Aremark bør utsette behandlingen av vannverksaken. Det mener Per Ivar Thomasrud, som er talsmann for innbyggerne som fikk mindre enn en uke på å betale en tilknytningsavgift på 18 750 kroner. Om lag 90 aremarkinger hevder, via advokat, at kravet er foreldet.