NRK Meny
Normal

Kastet is på biler på E6 - knuste frontrute

Politiet ser svært alvorlig på hendelsen der to gutter kastet is mot biler i 100-sonen på E6 ved Råde i Østfold søndag kveld.

E6

– Det er svært alvorlig når biler blir truffet av is i så høy hastighet. Så dette tar vi på alvor, sier politiet.

Foto: Linda Bjørgan / NRK

En av bilene som ble truffet av isen fikk frontruta knust.

– Alvorlig å bli truffet av is i så høy hastighet

Jan Onarheim ved Vansjø lensmannskontor sier det som kan ha vært ment som guttestreker, svært fort kunne endt med en alvorlig ulykke.

– Vi etterforsker sakene så snart vi får inn anmeldelser her. Vi har vært på stedet, men har foreløpig ikke funnet noen gjerningsmenn her.

– Det er svært alvorlig når biler blir truffet av is i så høy hastighet. Så dette tar vi på alvor, sier Onarhaim til NRK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tiltalt for at Fredrikstadmann døde

    To menn er tiltalt i forbindelse med at en Fredrikstad-mann døde i Bergen i fjor sommer, skriver Bergensavisen. De to er tiltalt for å forlatt mannen i hjelpeløs tilstand i en leilighet. Begge nekter straffskyld. – Min klient visste ikke at den nå avdøde var hjelpeløs. I så fall ville han aldri ha forlatt ham, sier en av forsvarerne, advokat Jannicke Keller-Fløystad, til Bergens Tidende.

  • Fem Blått Flagg-strender i Østfold

    Fem av årets 17 Blått Flagg-strender i landet ligger i Østfold, tre av dem i Moss. Blått Flagg er en internasjonal sertifisering som betyr at stranda tilfredsstiller strenge miljø, vannkvalitets- og sikkerhetskrav. Strendene er Sjøbadet, Tronvikstranda og stranda i Nesparken i Moss, Foten i Fredrikstad og Kroksand i Hvaler.

    Sjøbadet i Moss
    Foto: Espen Torgersen / NRK